Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Итерация свойственна человеку, рекурсия божественна. © Питер Дойч

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Київська оперета закриває театральний сезон великим Гала-концертом
Автор: Open World      Дата: 28.06.2016 16:46
30 червня о 19.00 в Національній опереті відбудеться Гала-концерт з нагоди закриття 81-го театрального сезону

Київська оперета закриває театральний сезон великим Гала-концертом      В програмі концерту найкращі номери всього сезону та яскраві прем’єри: фрагменти з улюблених оперет, найпопулярніші оперні арії та запальні номери з відомих бродвейських мюзиклів, симфонічна музика та музика з відомих кінофільмів. Ж.Оффенбах, Й.Штраус, Ж.Бізе, Дж.Верді, Дж.Россіні, Й.Брамс, Е.Л.Веббер, Дж.Стайн – далеко не повний перелік композиторів, музика яких звучатиме на Гала-концерті.
     
     «Цей театральний сезон був дуже насиченим. Ми зробили три прем’єрні вистави: мюзикл «Звуки музики» Р.Роджерса, балет «Моцарт underground…» та драматичну моновиставу «Любовний монолог» за мотивами п’єси Габріеля Гарсії Маркеса. З ініціативи Національної оперети в цьому році був започаткований потужний Міжнародний мистецький фестиваль «Карпатський простір». В четверте відбувся Міжнародний музичний фестиваль «O-Fest». Ми реалізували два великих міжнародних проекти: Вечір угорської музики «Перлини Дунаю» за участю солістів Будапештського театру оперети та мюзиклу, який відбувся за підтримки Посольства Угорщини в Україні та спільно з Французьким інститутом в Україні — «Віват, Оффенбах», в якому твори відомого композитора прозвучали під керівництвом французького диригента Філліпа Уї. З аншлагами відбулись улюблені глядачами концерти «Симфонія осені», «Штраус в опереті», «Вечір мюзиклу», «Музика з кінофільмів», «Музика сердець», «Тобі коханій…». І це ще далеко неповний перелік всього, що ми встигли зробити», — зазначив художній керівник Національної оперети, народний артист України Богдан Струтинський.
     
     Сьогодні столична оперета вже активно готується до наступного 82-го театрального сезону. «Переконаний, що шанувальників класичної оперети порадує прем’єра «Графині Маріци» І.Кальмана, яка відбудеться в листопаді. На поціновувачів італійської опери чекають постановки опери «Дзвіночок» Г.Доніцетті та «Севільський цирульник» Дж.Россіні. І це лише частина з того, що Національна оперета покаже своїм глядачам у наступному 82-му сезоні», — зазначив Б.Струтинський.
     #OpenWorld


Автор: Open World прочтений: 1327 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 11679
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика