Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Власть не средство, она - цель. © Дж.Оруэлл

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Все починається в Києві! Everything starts in Kyiv!
Автор: Open World      Дата: 28.06.2016 09:25
Для просування міста Києва як туристичної дестинації з висвітленням його привабливості було проведено рекламно-інформаційний тур для представників провідних засобів масової інформації Європи

Все починається в Києві! Everything starts in Kyiv!      21-24 червня 2016 з ініціативи Київської міської державної адміністрації делегація представників засобів масової інформації Німеччини, Швейцарії та Польщі із захопленням ділилися своїми враженнями після оглядової екскурсії з відвідуванням Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника, Національного заповідника «Софія Київська», Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря, екскурсії по Андріївському узвозу, Подолом і огляду панорами «Київ - місто на Дніпрі» на борту теплохода «Наталія Ужвій».
     Історію загадкового середньовічного міста - Стародавнього Києва представникам ЗМІ Європи показувала відтворена атмосфера Київської Русі в «Парку Київська Русь». Затишність гостям запропонував еко-комплекс «Натураліст».
     Представники ЗМІ Європи відзначили бездоганний сервіс і гостинність таких готелів як Radisson Blu Podil, Intercontinental Kyiv, Ramada Encore.
     У розрізі рекламно-інформаційного туру для розширення ділових зв'язків з країнами Європи, була проведена зустріч учасників заходу з провідними представниками організацій туристичного ринку м.Києва, яка відбулася 23 червня 2016. Головною метою проведення зустрічі було висвітлення туристичної привабливості міста, розкриття причин відвідати столицю України , залучення більшої кількості гостей в нашу країну.
     Організація рекламно-інформаційних турів для представників туристичної галузі та ЗМІ в місто Київ підтверджено виступає як новаторський засіб для сприяння розвитку міжнародного співробітництва в сфері туризму з популяризацією Києва туристичного, а саме затишного та безпечного.
     #OpenWorld


Автор: Open World прочтений: 1429 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 11678
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика