Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Gens Una Sumus. (лат. "Мы все одна семья.") © лозунг FIDE

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

В Прикарпатті
Автор: Open World      Дата: 27.06.2016 18:39
Несамовите гудіння моторів, пил і каміння з під колес, температура за бортом понад 35 градусів за Цельсієм . І поруч - лише руку простягни! - дивовижної краси гірські краєвиди за лобовим склом обляпаних багнюкою по самі вінця позашляховикІв.

В Прикарпатті      https://www.youtube.com/watch?v=KN4ZsMFaQFk
     
      "Східниця трофі - 2016" - цьогорічне автомобільне дербі на Прикарпатті- долає нову висоту! 46 команд, які з’їхалися на цей авто-мото-фестиваль із усіх куточків України, змагаються між собою, долаючи виснажливі кілометри підступних гірських перевалів.
     Втім, давайте-но не забувати : "Східниця трофі - 2016" - це не лише змагання моторів. Це - безкомпромісна боротьба чоловічих характерів і нервів : як мовиться, хто - кого? Тут - не до сентиментів. Адже перемога - одна на всіх. І її ні з ким ділити чомусь не хочеться... Отож, боротьба і лише боротьба : із горами, з бездоріжжям, зі спекою, і, головне, із затятими друзями-конкурентами... І так - протягом трьох швидкоплинних днів червня. І так - із раннього ранку і аж до пізнього вечора. Без упину, без права на помилку. А від себе додамо : джипінг на карах - класно! Адже так чудово усвідомлювати : гори, перекоси, болото, баюри здолати можна. Варто лише захотіти.
     "Східниця трофі - 2016" - це суцільний адреналін, який, власне і примушує завзятих приборкувачів гірських доріг долати все нові й нові перешкоди на шляху їхніх надпотужних автівок... Селищний голова Східниці Іван Піляк не приховує своїх емоцій : він задоволений! Адже 5-й ювілейний фестиваль "Східниця трофі - 2016" - це тисячі нових туристів, які вперше у своєму житті відкривають для себе благословенне Прикарпаття, це заповнені під зав’язку готелі і приватні садиби у самому селищі і на його околицях,це, врешті - решт, нові робочі місця для тутешніх жителів. Учасники перегонів пообіцяли голові Східниці Іванові Піляку : відгулявши у широкому колі друзів ювілейний авто - мото фестиваль, вони одразу ж починають готуватися до шостого. Адже така вже вдача у цих загартованих асів доріг - вперед і лише вперед!
     Цікаві факти про фестиваль "Східниця трофі - 2016" ви зможете дізнатися, подивившись програму "Світом крокуємо разом" на каналах Ukrvideotravel та Open World. А ми, автори цих каналів, висловлюємо щиру подяку селищному голові Східниці Іванові Піляку та президенту "Клубу щасливих людей" Трускавця Сергію Розорі за дієву допомогу в організації цієї зйомки.
     #OpenWorld
     


Автор: Open World прочтений: 1456 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 11676
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика