Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Этот мир наполнен идиотами, оттого и гениям нет покоя. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

„Укртранснафта” у І півріччі 2004 року інвестувала у ремонт та модернізацію 74,7 млн. грн.
Автор: Станислав Власенко      Дата: 05.08.2004 08:12


     „Укртранснафта” у першому півріччі 2004 року інвестувала у капітальне будівництво, ремонти і модернізацію нафтотранспортної системи України 74,7 млн. грн.
     
     Протягом 6 місяців 2004 року було проведено та завершено капітальний ремонт нафтопроводу „Дружба” на переході через р. Латорицю загальною вартістю 7,9 млн. грн. і перший етап прокладення волокно-оптичної лінії зв’язку „Куровичі-Держкордон” вартістю 7,2 млн. грн. Також тривають роботи з будівництва нафтопроводу “НПС Жулин-НПЗ Надвірна”, протягом 6 місяців 2004 р. сума інвестицій склала 15,39 млн. грн. З початку будівництва у проект було вкладено 90,5 млн. грн. Згідно з планами Компанії, нафтопровід буде введено в експлуатацію в кінці поточного року.
     
     У першому півріччі 2004 року ВАТ «Укртранснафта» продовжила зведення найбільшого в Україні резервуару об’ємом 75 тис. куб. м. лінійної виробничо-диспетчерської станції (ЛВДС) “Броди”. Загальна вартість проекту становить 51 млн. грн. З початку будівництва було вкладено 30,3 млн. грн., зокрема у І півріччі 2004 р. – 5,3 млн. грн. Завершення будівництва заплановано у четвертому кварталі 2004 р. Введення в дію резервуару дозволить Компанії наростити загальний обсяг резервуарного парку України та оптимізувати процес зберігання і прокачування нафти за маршрутами Мозир-Броди-Держкордон та Мозир-Броди-МНТ „Південний”.
     
     З метою підтримки нафтових резервуарів у належному технічному стані та забезпечення їх безпечної експлуатації впродовж січня-червня поточного року виконано повне технічне обстеження одного та ведеться капітальний ремонт 6 резервуарів на НПС „Августівка”, НПС „Глинсько-Розбишівська”, НПС „Кременчук”, НПС „Снігурівка” та НПС „Лисичанськ”. Окрім цього у І півріччі 2004 року була виконана планова очистка 6557 км трубопроводів від парафінистих відкладень і відремонтовано 933 дефектних місць.
     
     Задля безпечного функціонування нафтопроводів ВАТ „Укртранснафта” реалізовує “Програму технічного обстеження та діагностики нафтопровідної системи ВАТ "Укртранснафта" на 2004 рік”. Вчасна модернізація, ремонт та вкладення коштів у будівництво нових потужностей нафтотранспортної системи України дозволяє Компанії забезпечувати її надійну та ефективну роботу.
     
     Довідка:
     
     Нафтотранспортна система України знаходиться в експлуатації ВАТ “Укртранснафта” і включає в себе 18 нафтопроводів загальною довжиною 4569 км, 51 нафтоперекачувальну станцію (НПС), 11 резервуарних парків загальною ємністю 1010 тис. м3. Роботу НПС забезпечують 176 насосних агрегатів, загальною потужністю електродвигунів 356,9 тис. кВт. У 2003 році до бюджетів різних рівнів ВАТ „Укртранснафта” сплатило податків на загальну суму 416 млн. грн., що на 26% більше загальної суми податків, сплачених у 2002 р.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2007 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1166
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика