Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Когда власть захватывают грабители, мошенники и воры, то последующие грабежи осуществляются уже "по закону". ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Соціальна реклама в Україні набирає потужних обертів
Автор: Станислав Власенко      Дата: 21.07.2004 07:50


     Соціальна реклама в Україні набирає потужних обертів. Безпосередню участь у її створенні беруть центри соціальних служб для молоді. 2003 року Державним центром соціальних служб для молоді проводився перший Всеукраїнський конкурс соціально-рекламної інформації, в якому взяли участь центри ССМ та партнерські громадські організації.
     Соціальна реклама стала одним із пріоритетних напрямів роботи центрів ССМ у попередженні негативних явищ серед дітей і молоді та формуванні здорової української нації - майбутнього України.
     21 - 23 липня 2004 року у приміщенні Інституту післядипломної освіти Національного університету ім. Тараса Шевченка, що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Васильківська, 36, Державним центром соціальних служб для молоді буде проведено навчально-практичний семінар “Що таке соціальна реклама та PR у соціальній сфері” для підготовки фахівців регіональних центрів соціальних служб для молоді, які координують реалізацію програми системи центрів ССМ “Створення та розповсюдження соціальної рекламної інформації”.
     В рамках навчально-практичного семінару (23 липня з 11:00 до 13:00) відбудеться круглий стіл “Створення та поширення соціальної реклами в системі центрів ССМ: досвід та перспективи”, на якому представники центрів соціальних служб для молоді поділяться досвідом створення та розповсюдження соціальної реклами у регіонах України. До роботи круглого столу запрошені представники Міністерства України у справах сім’ї, дітей та молоді, Державного комітету телебачення і радіомовлення України, Державного комітету інформаційної політики, Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики, Національної телекомпанії України та представники ЗМІ.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1686 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1154
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика