Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Бог коварен, но незлонамерен. © Альберт Эйнштейн

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Зірки британського балету на сцені Національної опери України, 24.05.2016, Київ
Автор: Open World      Дата: 07.05.2016 22:26
Солістка Англійського національного балету Катерина Ханюкова станцює Попелюшку на сцені Національної опери України

Зірки британського балету на сцені Національної опери України, 24.05.2016, Київ      http://openworld.info/hanyukova-zuketti-cinderella-kiev/
     Зірки британського балету Катерина Ханюкова та Валентино Зуккетті вперше разом виступлять на сцені Національної опери України, виконавши головні партії в балеті «Попелюшка». Виступ солістів у виставі на музику одного з найбільш значущих композиторів ХХ століття Сергія Прокоф'єва можна буде побачити лише один день - 24 травня 2016 року.
     
     Унікальний візит британських зірок в Україну не випадковий. Нинішня солістка Англійського національного балету Катерина Ханюкова присвятила кар'єрі в Національній опері України 5 років, а тепер відновлює зв'язок з рідним театром: підписавши гостьовий контракт, зазначає своє повернення спектаклем «Попелюшка». У свій минулий візит в липні 2015 року балерина підірвала підмостки Національної опери своїм блискучим виконанням партії Кітрі в спектаклі «Дон Кіхот», а в цьому році вирішила зробити ставку на ліричний герой. Ніжна, улюблена всіма з дитинства казка «Попелюшка» у виконанні тендітної і технічної ХАНЮКОВА обіцяє подарувати глядачам по-справжньому чарівний і вишуканий вечір. Талановите майстерність балерини на сцені знайде надійну підтримку в особі Валентино Зуккетті, провідного соліста Королівського балету Великобританії. Відомий своїм легким пружинистим стрибком, італійський танцівник, випускник балетної школи при театрі La Scala і лондонської The Royal Ballet Upper School відвідає Україну вперше і подарує глядачам унікальну можливість оцінити рівень головних європейських балетних шкіл і, звичайно, свій багатогранний артистичний талант.
     
     Високопрофесійний міжнародний дует Ханюкова-Зуккетті на сцені підтримають балетна трупа і оркестр Національної опери України. Драматична і насичена музична партитура «Попелюшки», виконана наживо, залишить незабутнє емоційне враження.
     Монументальне, але при цьому дуже пластичне твір С. Прокоф'єва жваво відгукується на кожен сюжетний поворот вистави і разом з відточеним майстерністю провідних танцівників без залишку занурює глядача в казку.
     
     Дата і час: 24 мая 2016, початок о 19:00
     
     Місце: Національний Академічний театр опери та Балету Украіни ім ТГ Шевченка, вул. Володимирська 50, Київ
     #OpenWorld
     


Автор: Open World прочтений: 1553 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 11481
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика