Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Гуманизм - оружие небожителей ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Відкриття виставки абстрактного живопису «Colors of Creation | Кольори Світобудови» Максима Денисенка, 01.04.2016, Київ
Автор: Open World      Дата: 27.03.2016 17:30
Еволюція абстрактного живопису розпочинається в Україні

Відкриття виставки абстрактного живопису «Colors of Creation | Кольори Світобудови» Максима Денисенка, 01.04.2016, Київ      В Києві, на Воздвіженці, 1 квітня о 18.00 відкривається виставка абстрактного живопису «Colors of Creation | Кольори Світобудови», молодого і талановитого митця Максима Денисенка.
     
     Унікальний авторський стиль, 50 полотен, дивовижні форми, свіжі ідеї, фантастичні поєднання кольорів. Митець крізь свою творчість знайомить нас із цікавою концепцією створення світу:
     
     «Біле полотно – як біле світло, чиста першооснова, з якої все і розпочалося, народжує кольори, а з них з’являється форма, яка нібито оживає. Проте, навіть крізь наш світ щільної матерії, ми маємо змогу спостерігати, в собі і навколо, те чисте і біле світло, що було від самого початку» — описує власну думку художник Максим Денисенко.
     
     У своїх роботах майстер використовує фосфоресцентні та флюорисцентні спреї на полотні, що є абсолютно новою авторською технікою та стилем у живописі. У симбіозі фарби створюють неймовірні ефекти, які вражають уяву і викликають невідомі досі почуття та емоції, зупиняють думки. І споглядач занурюється у незвичні образи та форми.
     
     «Дебют Денисенка обіцяє бути арт-відкриттям цієї весни. Його полотна є абсолютно новою еволюційною сходинкою українського сучасного абстракціонізму» — коментує Уляна Гриневич, куратор виставки «Colors of Creation» і засновник благодійного фонду «Сни Татхагати».
     
     Максим Денисенко народився і виріс у Києві, його творчій шлях розпочався з самого дитинства і проявлявся у експериментах із різними художніми стилями та матеріалами. А декілька років тому майстер винайшов свій власний стиль, який найширше проявляє його світосприймання. Художник за покликанням, Максим є також психотерапевтом за фахом і вважає свої полотна глибинною арт-терапією для споглядача, який неминуче відкриває в собі нові грані, входячи в зоровий контакт із яскравим живописом Денисенка. За останні 6 років легкою рукою Максима було написано близько 500 полотен, картини Денисенка брали участь в багатьох українських виставках та аукціонах, в тому числі і благодійних. Багато з робіт Денисенка вже потрапили до приватних колекцій іноземних поціновувачів абстрактного експресивного живопису у Нідерландах, Великобританії, Франції, ОАЕ та Сінгапурі. Тепер настав час для дебюту у рідному місті, а саме для великої персональної виставки.
     
     Наразі кав’ярня Fair Finch (вул. Воздвиженська, 45-49) щиро запрошує вас на відкриття виставки яскравого абстрактного живопису «Colors of Creation|Кольори Світобудови», 1 квітня о 18.00. Виставка триватиме до 1 травня. На вас чекає неповторний стиль, глибина змістів, найкраща у Києві кава (за версією ресторанної премії «Сіль»), приємна музика і багато нових знайомств.
     
     Відкриття виставки: 1 квітня 2016 о 18:00
     Експозиція виставки: 1 квітня 2016 — 1 травня 2016
     Місце проведеня: м. Київ, вул. Воздвиженська, 45-49, кав’ярня Fair Finch
     #OpenWorld


Автор: Open World прочтений: 1496 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 11370
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика