Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Главное чудо - то, что мы живем. © Сергей Капица

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Національний академічний театр оперети представляє концерт «Музика з кінофільмів. Дубль 1», 27.03.2016, Київ
Автор: Open World      Дата: 27.03.2016 16:22
Національна оперета представляє ПРЕМ’ЄРУ КОНЦЕРТУ, в якому звучатимуть улюблені мелодії з кінофільмів

Національний академічний театр оперети представляє концерт «Музика з кінофільмів. Дубль 1», 27.03.2016, Київ      Театр робить сміливий крок назустріч кіно, яке, до речі, неодноразово зверталося до театрального мистецтва, і саме до жанру оперети. В ХХ сторіччі на основі театральних мюзиклів, оперет, комічних опер у різних країн світу створювалися кінематографічні стрічки, незабутні і популярні дотепер. Кінематограф значно розширив коло шанувальників музичного театру.
     
     В Міжнародний день театру Національна оперета присвячує концерт «Музика з кінофільмів. Дубль1» всім своїм глядачам, які люблять театр, і завдяки яким театр існує! Адже театр відбувається тоді, коли почуття, думки, ідеї артист за допомогою свого мистецтва передає глядачеві .
     
     Своїм улюбленим глядачам Національна оперета подарує мелодії із кінофільмів, що бентежать серця з самих перших нот! Оркестр театру, вокалісти, артисти балету підготували потужну програму, що складається із саундтреків відомих кінофільмів у виконанні симфонічного оркестру, знаменитих пісень і романсів, які співатимуть артисти-вокалісти Національної оперети, пластичних композицій, створених артистами балету. Музика Миколи Скорика, Ісака Дунаєвського, Арама Хачатуряна, Джона Вільямса та багатьох інших в грандіозному музичному дійстві «Музика з кінофільмів. Дубль 1»! В програмі два відділення в кожному з яких більше десяти неперевершених музичних композицій,серед них: симфонічна сюїта із кінофільму «Володар перснів: Братство Персня», саундтрек до кінофільму «Пірати Карибського моря», вокальна композиція «Moon River», Пісня Діви Плавалагуни з «П`ятого елементу», романс «Ніч яка місячна!»
     
     Але це ще не все! До Міжнародного дня театру, перед концертом і в антракті, Національна оперета презентує нове театральне видання — «Оperetta News». В арт-фойє працює виставка робіт київського художника Олександра Храпачова. Буде присутнім автор творів, а також відомі українські митці — Віктор Хоменко, Андрій Будник.
     
     Перед початком концерту в фойє театру Національної оперети відбудеться бліц прес-конференція під час якої художній керівник театру, народний артист України Богдан Струтинський спілкуватиметься із журналістами про ідею виникнення видання, про артистів театру, про новини театру.
     
     #OpenWorld


Автор: Open World прочтений: 1571 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 11367
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика