Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Руководить - это значит не мешать хорошим людям работать. © Сергей Капица

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

“Нафтогаз України” і надалі втримуватиме ціни на пальне на низькому рівні
Автор: Станислав Власенко      Дата: 10.06.2004 08:38


     Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України” і надалі стримуватиме зростання роздрібних цін на нафтопродукти в Україні. Сьогодні компанія реалізує нафтопродукти через мережу власних АЗС за цінами: бензин А-95 – 2.9 грн., А-92 – 2.75 грн., А-76 – 2 грн., дизельне пальне – 2 грн.
     
     “Нафтогаз України” вживає усіх необхідних заходів для забезпечення мереж АЗС, що працюють під брендами “Нафтогаз” та “Нафтогаз-Екоіл”, нафтопродуктами власного виробництва, незважаючи на те, що обсяги їх реалізації, враховуючи ажіотажний попит, перевищують середньостатистичні в 5-10 разів.
     
     “Нафтогаз України” також повідомляє, що з урахуванням рішення Уряду надати ВАТ “Укрнафта” право на період загострення ситуації на ринку нафтопродуктів реалізовувати нафту власного видобутку поза аукціонами безпосередньо нафтопереробним підприємствам, мережа АЗС ВАТ “Укрнафта” розпочне реалізацію нафтопродуктів за низькими цінами не пізніше 1-го червня. При цьому, ціни на бензин А-76 та дизельне пальне будуть встановлені на рівні 2 грн. за літр. Ведеться розрахунок цін на високооктанові марки бензинів, які продаватимуться значно нижче середньо ринкових цін.
     
     “Нафтогаз України” закликає усіх операторів ринку нафтопродуктів уникати подальшого загострення ситуації з цінами на пальне та обмежити роздрібну націнку на нафтопродукти на період дестабілізації ринку.
     
     Довідка: до мережі автозаправних станцій НАК “Нафтогаз України” входять 127 станцій у 11 регіонах України. До мережі АЗС ВАТ “Укрнафта” входять 210 автозаправних станцій і більшості регіонів країни.
     
     
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1322 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1092
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика