Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Мы противостоим лжи! © чилблтонское послание

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Що у риби на язиці – те у неї й під лускою!
Автор: Сергей Любченко      Дата: 31.01.2015 05:39


     Що у риби на язиці – те у неї й під лускою!
     Купувати норвезький лосось або форель і вживати цю смакоту у їжу – означає продовжувати своє життя. Адже основна перевага червоної риби в тому, що вона у великій кількості містить унікальні природні речовини. І в першу чергу - жирні кислоти Омега-3.
     Коли цих речовин у нашій їжі достатньо, то й рівень холестерину в крові нормальний, судини є міцними та еластичними, а нервова система і мозок працюють як швейцарський годинник!
     У цьому сенсі вітчизняним карасикам, коропам і товстолобикам (при всій повазі до цих видів риб!) дуже важко змагатися із імпортованими із далекої Норвегії лососем і фореллю.
     І це, як ти не крути, - загальновизнаний науковий факт…
     За результатами численних досліджень, люди, які постійно включають червону рибу у свій раціон, майже в три рази рідше страждають онкологічними захворюваннями, гіпертонією, у них гарна пам'ять, а депресії практично не буває.
     Не так давно вчені виявили ще один цікавий факт: якщо ви постійно вживаєте у їжу червону рибу, то можете засмагати на пляжі набагато спокійніше, ніж інші люди - сонячні опіки вам не так страшні!
     Аби на стіл українців якомога частіше потравляла якісна червона риба, вирощена в екологічно чистих водах Північної Атлантики на узбережжі Норвегії, у нашій країні стартував новий партнерський проект мережі супермаркетів РИБНИЙ СВІТ «ОКЕАНІЯ», Norway Royal Salmon та Norwegian Seafood Council.
     30 січня 2015 року на околиці села Віта Поштова, що на Київщині, у супермаркеті Рибний Світ «ОКЕАНІЯ» відбулася прес-конференція з нагоди початку спільної акції щодо презентації норвезької рибної продукції – а саме лосося та форелі.
      Організатори прес-конференції повідомили, що в межах цієї акції за сприяння Norway Royal Salmon та Norwegian Seafood Council з 30.01.15 по 01.02.15 та з 27.02.15 по 01.03.15 для всіх відвідувачів рибного супермаркету «РИБНИЙ СВІТ «ОКЕАНІЯ» проводитиметься дегустація лосося і форелі з Норвегії.
     - У наш непростий час, коли грошей на придбання якісної їжі (і не лише червоної риби!) бракує більшості українців, ми хочемо, щоб люди не забули смак цінних сортів риб, вирощених у Норвегії, - говорить генеральний директор мережі супермаркетів РИБНИЙ СВІТ «ОКЕАНІЯ» Дмитро Фартушний. – Тим більше, що риба, яку ми закупаємо у цій скандинавській країні, справді високоякісна. Хочу наголосити : вирощується вона не в умовах дикої природи, а на спеціалізованих фермах, де лосось і форель годують якісними кормами. І це їй лише на користь. Адже недаремно існує приказка : «Що у риби на язиці – те у неї й під лускою!»
     Принагідно нагадаю, що слово «червоний» в більшості слов»янських мов завжди означало не лише колір, але і красу, а також важливість того чи іншого предмета або явища у житті людей.
     Тому делікатесна риба, в тому числі норвезькі лосось і форель, називається «червоною» не лише за колір їхнього жирного і смачного м»яса, а й завдяки цінним поживним властивостям і чудовим смаковим якостям.
     Саме цьому ці види риб є важливою складовою нашого харчування і повинні займати чільне місце на святковому столі кожної української сім»ї.
     З об»єктивних причин (і виною тут, в першу чергу, курс гривні по відношенню до долара) останнім часом ми дещо скоротили закупівлю рибної продукції із Норвегії.
     Якщо минулого року ми щотижня завозили на територію України дві фури делікатесів (і вони розкуповувалися практично миттєво!), то тепер транспортуємо лише одну фуру.
     Адже фінансові можливості покупців мережі супермаркетів РИБНИЙ СВІТ «ОКЕАНІЯ» не є безмежними і люди просто змушені заощаджувати на купівлі потрібних кожній родині продуктів харчування…
     Але червону рибу, вирощену і виловлену на території Норвегії, хоч і у менших обсягах,вони все одно купують! Це просто потрібно робити, якщо вам небайдуже власне здоров»я і здоров»я ваших дітей!
     Отож, ми вирішили дещо «простимулювати» наших покупців, так би мовити, хоч трошки покращити їхній настрій, - говорить Дмитро Фартушний. - В межах акції, започаткованої мережею супермаркетів РИБНИЙ СВІТ «ОКЕАНІЯ», Norway Royal Salmon та Norwegian Seafood Council покупці продукції рибних супермаркетів, розташованих в Вишневому, Стоянці та Віті Поштовій, мають можливість придбати не лише якісну рибу з Норвегії, але й виграти сувеніри та взяти участь у щотижневих розіграшах призів та фінальному розіграші головного призу – планшету.
     Так що приказка, «Ловись рибко, маленька, ловись, рибко, велика…» набуває неабиякої актуальності!
      Адже, погодьтеся, переможцю акції буде приємно усвідомлювати : норвезька риба, яку я придбав, - це плюс для здоров»я, а сучасний потужний планшет – це плюс для розуму і душі!
     Сергій Любченко
     
     
     
     
     


Автор: Сергей Любченко прочтений: 2187 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 10662
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика