Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Что есть государство без правосудия? Шайка разбойников, и только. © Блаженный Августин

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

НАК “Нафтогаз України” визначив напрямки розвитку газотранспортної системи України на 2004-2005 рр.
Автор: Станислав Власенко      Дата: 20.05.2004 09:08


     18 травня на компресорній станції “Ромни” управління магістральних газопроводів “Київтрансгаз” відбулося виїзне засідання правління "Нафтогазу України" з питань розвитку газотранспортної системи. За підсумками наради визначено основні напрямки виконання Програми реконструкції, технічного переоснащення та розвитку газотранспортної системи (ГТС) України на 2004-2005 рр.
     
     Керівництво “Нафтогаз України” відзначило ефективну роботу ГТС України у 2003-2004 рр. в частині надійного забезпечення постачання та транзиту природного газу, закачування та відбору газу з підземних газосховищ.
     
     Нові об’єкти та технічні заходи, здійснені впродовж 2003 року підвищили не лише надійність та маневреність, а й доходність газотранспортної системи, дозволивши, зокрема, оперативно збільшити подачу газу на польському напрямку у січні-лютому 2004 р.
     
     Найбільшу увагу у 2004-2005 рр. НАК “Нафтогаз України” приділятиме зменшенню втрат газу та збільшенню точності вимірювання на об’єктах ГТС. Затверджено програму попередження аварійних ситуацій, що зокрема передбачає на 2004 рік здійснення внутрішньотрубної діагностики 2019 км газопроводів, стрескорозійної діагностики – 1000 км газопроводів.
     
     “Швидкий розвиток газотранспортної системи на західному напрямку лежить у руслі курсу Компанії на підвищення її ролі на європейському газовому ринку, - відзначив Голова “Нафтогазу України” Юрій Бойко. – Компанія приділятиме особливу увагу надійності та ефективності газотранспортної системи і в майбутньому”.
     
     Довідка: Транзит природного газу територією України у 2003 році збільшилися до 129,2 млрд. куб. м порівняно з 121,4 млрд. куб. м у 2002 р. До країн Європи протранспортовано 112,4 млрд. куб. м газу, що на 6,3 млрд. куб. м перевищує минулорічні показники.
     
     У 2003 році “Нафтогаз України” інвестував у розвиток ГТС 1,019 млрд. грн., введено в дію основних фондів загальною вартістю 1,323 млрд. грн. Побудовано 255,5 км газопроводів та газопроводів-відводів, компресорних станцій потужністю 96 тис. кВт.
     
     Виконано планово-попереджувальні роботи на суму 716,5 млн. грн. Проведено внутрішньотрубну діагностику 1781 км магістральних газопроводів, за результатами якої ліквідовано 158 дефектів, з яких 31 аварійно небезпечний.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2004 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1052
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика